Om os

Om Rikke og Jacob og et sted med udsigt

Ejendommen er oprindeligt bygget i 1963 som direktørbolig til Finérfabrikken her i Orehoved. I 1977 blev ejendommen ombygget og udvidet med pool-området, orangeriet og stalden. I 1979 blev ejendommen overtaget af Aller-koncernen og har fungeret som kursusejendom lige siden.


Vi overtog ejendommen i maj 2016 og udlejer den til kursusaktiviteter, events samt som sommerhus.


Vi faldt selv for den helt fantastiske beliggenhed og udsigt. Så det kan godt være, at vi er lidt over-strømmende i vores beskrivelse af stedet - men vi syns faktisk, at det er et helt unikt sted.


Og for at holde fast i stedets historie, tilknytningen til byen Orehoved og den unikke beliggenhed har vi døbt stedet Oreholm.


Som I måske kan se, består ejendommen af flere bygninger. Udover hovedejendommen Oreholm er der på området også det oprindelige stuehus, Strandly, der ligger ca. 100 meter fra hovedbyg-ningen. Strandly blev fuldstændig moderniseret for få år siden – og fungerer nu primært som anneks med sine seks dobbeltværelser. Hvis man skulle få lyst til kun at bruge Strandly til en aktivitet, er det også en mulighed – bare skriv til os.


Vi har en lang række samarbejdspartnere – både i lokalområdet og i vores netværk indenfor kurser, kompetenceudvikling, teambuilding, lederudvikling mv. samt indenfor catering/gourmet, vinsmagning, ølsmagning og hvad I ellers har lyst til at bruge stedet til.


I skal i øvrigt være mere end velkomne til at kontakte os uanset hvad. Vi vil rigtig gerne høre fra vores gæster eller kommende gæster, hvis der er noget, de gerne vil fortælle os.


Vi skylder måske også at fortælle lidt om os selv.


Oreholm er ikke vores primære arbejde - det er bare vores passion. Vi bruger meget tid på Oreholm, men I vil nok primært møde vores dedikerede medar-bejdere og samarbejdspartnere.


Og da Oreholm er en lille familievirksomhed, er de mennesker, I møder på Oreholm oftest nogen, vi kender rigtig godt. Så vores ønske om at levere den individuelle oplevelse og service er også deres ønske - og det kan I forhåbentlig mærke.


Vi har begge en særlig tilgang til det at drive Oreholm.


Rikke har med en baggrund indenfor servicefag og hospitality den dedikerede tilgang til vores gæster og de rammer, vi tilbyder. Rikke er meget fokuseret på at gøre stedet så hyggeligt og hjemligt som muligt - samtidig med, at det selvfølgelig skal være funktionelt og have alle de faciliteter, et moderne kursussted bør have.


Jacob har med sin baggrund fra konsulentbranchen og mange år som udviklingschef i flere kommuner og et boligselskab en klar holdning til, hvad der kræves af en moderne kursusejendom. Jacob ved selv fra mange lederudviklingsforløb, kurser, afde-lingsarrangementer osv., at afslappende og velfungerende fysiske rammer er et nødvendigt udgangspunkt for en god oplevelse og det bedste udbytte.


Vi kan begge to hjælpe jer med jeres kommende arrangement - og hvis I mangler inspiration til alt fra aktiviteter til kompetent facilitering, så hjælper vi bestemt også med det.Vi glæder os til at høre fra jer.


Oreholm - Ahornvej 1 - Orehoved - 4840 Nørre Alslev